lördag.

De är lördag idag och jag är själv hemma ikväll, woho!

På förmiddagen var jag, mamma och pappa i Borås och kolla på badrumsgrejor och tapet och massa till stugan, och de känns bra att dom lyssnar en liten 15-åring som tkr vissa saker. Blev lite förvånad när vi hade hittat golv, väggar och en fondvägg som va skitsnygga (var för sig) men jag tyckte att de blev för mycket mönster och kunde bli jobbigt att titta på osv. och så kom vi med ett nytt förslag som alla tyckte va mycket bättre än det förra;) *stolt* att jag kan va smart ibland:P men stugan kommer bli sjukt fin och LYXIG! åh bara längtar till sommaren nu så allt kan bli färdigt!=D haha. Puss

Fredag.

Fredag idag då, göttans:D fast huvdet va absolut inte på topp idag... och de va ju inte så bra eftersom vi hade prov idag. fast jag får troligtvis vg på det;) eller de hoppas jag iaf:P
tanken va att jag och sofia skulle in till Borås och handla lite fast de blev aldrig så, lite pgr av min huvudvärk och lite annat=/


onsdag.

idag slutade vi 13.25 så jag bestämde att mej för att åka till uhamn för att fixa lite smått och gott;) och jävlar va det snöa! när jag bara hade gått typ halv gågatan va jag hlt vit på magen!:o och kallt var det, buuuurr;s och när jag skulle ta bussen hem så självklart trodde jag att jag missat den, eller att den va så pass försenad så att jag skulle missa den andra bussen-.- fast den kom till slut efter en lång väntan;)

På uteidrotten idag, åkte vi skridskor och spelade bandyoch jag ramlade bara 1 gång:o men fan va ont de gjorde! jag har fortfarande ont och de va för typ 4timmar sen... kommer säkert få ett fett fint blåmärke där. de är ju inte så najs..=(

Tisdag.

Idag va tanken at jga skulle till tandläkaren för att kanske få bettskena som kanske kan hjälpa mot min huvudvärk-.- men de blev inget med det för min tandläkare va sjuk. så de blir väl någon annan dag.
Matteprov idag. För första gången (typ) så pluggade jag inför det:O fattade typ ingenting så det kändes att jag skulle ta hem lite och öva. men provet gick faktist helt okej, trooor jag;P eller det kanske inte är så bra och säga nu innan man vet vad man får för betyg på det;) aja..

precis innan jag började skriva det här inlägget, så testade jag en avslappningsskiva som vi fick på posten igår. låter helt sjukt, men de va så jävla skönt, nästan som man känner sig som en ny människa, hehe. de låter löjligt att man ska göra som en gubbröst säger men de va otroligt skönt efteråt!:D

the hills have eyes 2

Som jag skrev innan så skulle jag kolla på en sräck, gillar skräckfilmer! och jag hittade en som jag inte sett tidigare, och den va sjukt jävla läskig/skrämmande/sytlig/obehaglig osvosv jag visste inte om jag skulle skita i filmen och sätta på någon komedi eller om jag skulle fortsätta kolla. men såklart va de ju så spännande så jag fortsatte att kolla vidare, dum som jag är;) jag brukar faktist inte ha ont utav skräckfilmer men den här va fan inte att leka med! uscha! och så klart är jag själv när jag kollar på den:O inte så bra, nej!

här är iaf trailen, den verkar inte så bra här men den va bra!:D


Lördag.

Slapp dag idag. De gillar jag:P Nu ikväll så är jag ensam!=D sätter nog på en skräck sen(a) haha. Carro ringde för en stund sen och sa att hon hade lite dåligt samvete för att hon inte kom på tidigare att jag kunde hängt med mamma o pappa till borås och varit med henne och Natalie=D de va lite synd för de skulle varit lika trevligt som sist, och det blev ju inget igår.. aja men nu börjar snart Robinson så de får bli att kolla på de en stund:P


hejdå med er! puss

en till film ifrån idrotten=D


fredag!

Äntligen fredag, så himla skönt!
Imorses va jag på vårdcentralen för att ta spruta. Segt att vänta en halvtimma innan man fick komma in, men jag slapp 1 lektion så de va ju bra(y)!
Nu ikväll hade inte jag eller sofia något speciellt att göra så vi tänkte hitta på något, men mamma och pappa tyckte att de va försent påkommet så de blev tyvärr inget med det.. de va ju så länge sen vi gjorde något:( men vi får helt enkelt hitta på något någon annan dag tycker jag=) jag kan ju tyvärr inte brumma över till henne med moppen nu när det är så kallt och halt. (N)

Idag hade jag tänkt att åka in till ulricehamn och tränat och sen åkt till Borås och varit i carros lägenhet en stund men jag orkade inte.. huvudvärken tar all min kraft känns det som..huhu

haha!

en film på ifrån våran Idrottslektion idag(Y)


Blä på dagen idag.

Usch, ingen bra dag idag. inga bra lektioner idag. Inget bra huvud idag. Ingen rolig humor idag. Inget va bra! på alla lektion var man tvungen att tänka extra mkycket och mitt huvud pallade inte det.  Hade 'spränghuvudvärk' som jag kallar det, redan från när jag vaknade.. Och inte nog med det, det verkar som om alla lärare vet om att jag har så himla ont i huvudet! och kommer fram och frågar hur jag mår osv. visst det är snällt men alla behöver ju inte veta? de är ju inte direkt magcanser jag har, och kommer dö!;)


måndag.

Imorses när klockan ringde och jag kände hur huvudet dunka va ingen höjdare kan jag lova! ville bara vända mej om och somna om.. men jag kom tillslut upp och huvudvärken blev allt sämr och sämre.. de va verkligen ingen toppendag..

jag skämtade precis med mamma och sa; tänk, en 15åring går in i väggen. Men mamma va gravallvarlig och sa; ja, de är inte att leka med. haha så illa är det nog inte;)

Ursäkta för att jag gnäller om min huvudvärk hela tiden men ni behöver inte läsa, JAG TVINGAR INGEN! men de är lite skönt att få skriva av sig;)

Först idag förstog jag hur mamma kunde somna på spikmattan!! det gäller bara att komma över smärtgränsen haha! tillslut va de faktist gott och man blev väldigt trött så jag la mej i soffan och somna i någon minut(a) och ryggen vart fin efteråt! så ut som om jag hade legat i solen 24 timmar!;)




yantramatta

Alla som har testat yantramattan har sagt att den hjälper mot huvudvärk, spänningar, ont i ryggen, träningsverk och allt vad det är, men jag har aldrig trott på det. Men vad gör man inte för att få bort sin huvudvärk? jag har fått tips av en utav mina lärare som sa att de fanns ett väldigt bra avslappningsprogram på dvd på apoteket. Men när vi va där idag så sa dom att dom hade slutat sälga det.. och det va väldigt synd, för de verkade faktist vara något vettigt enligt mej:P





hej hallå

Idag har jag + mamma och pappa varit i stugan och kollat till det där, rätt så drygt när man har så fruktansvärt ont i huvudet-.- men de gick väl bra;)
haha efter träningen igår va jag helt slut! snacka om att jag inte är vältränade längre;) får ju nästan skämmas.. men de ska ju bli ändring på ! (y)


tränat.

idag efter skolan drog jag in till uhamn för att träna, och såklart missar jag den andra bussen som jag skulle ta så de va bara att börja knata upp för alla backar i uhamn;) de va träning det med hehe. fast nu känner jag mej helt sluut.. gjorde verkligen järnet där.. go träningsvärk jag kommer ha imorgon!:O
nu hade jag tänkt att bänka mej vid tv:n , som vanlligt;) aja hejdåååå

hemma.

Idag va jag ju på vårdcentralen och där fick jag veta att jag kanske en inre stress eller så var det fel på synen. Så jag och mamma åkte till synsam i uhamn och kollade den. Och de va d r y g t!! men jag hade ärft pappas syn, alltså bra syn=D så de va inget fel på den;) så då har jag säkert en inre stress.. fast jag är hur lugn som helst:P kan inte förstå att jag är typ stressad:S men jag får väl försöka fixa det här som min huvudvärk går över någongång!:)

hey

jag sitter och väntar på att åka till vårdcentralen nu, rätt gött att veta att alla andra i klassen sitter och pluggar matte just nu;) och jag kommer till skolan i slutet av hkn tror jag så hoppas de har gjort lite mat till mej oxå(a)

vc imorgon

ja, imorgon ska jag alltså till vårdcentralen för att kolla up min huvudvärk som jag har haft i 3 veckor nu=( (n) jag är lite spänd på vad det kan vara. Pappa hade ringt till vc idag och hon hade en liten aning om att det kan vara bihålsinflammation som jag har.. och det låter inte så trevligt.. men vi får hoppas att det blir bra snart(Y) har börjat tröttnat på huvudvärken nu..
jag hade maximal otur idag, orkar inte skriva allt;)

skoolan idag..

uscha, skolan idag var ingen höjdare. visst de va roligt att träffa alla men huvudet så jävla ont! jag tror att jag aldrig har haft ont i huvudet någongång.. och huvudvärkstabletterna hjälper ju inget vidare.. blää på det. Nu måste jag tyvärr ut och fixa i stallet. Låter inte så värst lockande om man frågar mej, jag vill hellre ligga i soffan med en filt och kolla på en bra film;)

slut på lovet..

Detta lovet har varit väldigt långt tycker jag allt! Fast jag har inte gjort så mycket tyvärr.. Men nu säger alla at "åh, fan nu börjar skolan" osv. Men jag tycker att det ska bli lite kul att börja! träffa vännerna igen och så:P. hehe fast om man frågar mej om 1 vecka så är jag säker på att jag kommer svara något helt annat;) men nu är det sista terminen tillsammans med klasskamraterna och ätradal. Om ma tänker tillbaka på tiden på ätraldal så har den faktist varit helt ok! tycker faktist om de flesta i halvklassen och man får höra allt skvaller som händer på vår lillalilla skola, inget att klaga på faktist..

Ikväll blir det en tidig sänggång så man inte ser helt död ut imorgon! haha, fast jag, undrar om de kommer bli såå:P somnar säkert sent som vanligt..;)

BIO!

ikväll blir det bio med Sofiorna. trevligttrevligt:D vi ska se på Göta Kanal 3 och jag kom på at de va väldigt längesen jag va på bio! :O
Carro kom hit idag och visa upp sitt OTRLOIGT fina hår! (hon gjorde hårförlängning igår) och de ser hur verkligt ut som helst! trodde inte att de skulle bli så bra som det blev, vill då tillägga att jag trodde verkligen inte att de skulle bli dåligt, för jag har sett idas (våran frisör) "konstverk" tidigare. Men gud va fint de blev! (Y)
idag gick jag ner till våran damm och åkte spark=Dhar inte gjort de på flera år tror jag. de va faktist kul, åkte visserligen inte så länge för de va kallt, men jag kände mej somen liten unge med röda kinder och påklädd med massa kläder;)

100106

Dagen idag har faktist gått fort. fick upp vid 11.30 och käka frukost och sen kom Emelie. och hon stanna tills för en stund sen och vi har bara drygat, kollat på tv och så.


..

jag fick "Flickan som lekte med elden" i julklapp utav sofia, och sen dess har jag knappt inte släppt den.. varje kväll går jag och lägger mej i hyffsad tid och såklart ligger jag och läser. Timmarna rinner bara iväg och där ligger jag och kan verkligen inte slita mej ifrån boken, haha! men nu  har jag inte många sidor kvar tyvärr...:'(
aja nu ska jag gå och lääsa liiiiite till:P tjohooo!

 

simma!




jag nästa simningsstjärna?

Ulricehamn sim & sporthall

..ja där har jag tänkt att börja träna nu, är alldeles för lat har jag hört=( haha men om sanningen ska fram så vet jag att jag är lite lat av mej:P men nu ska jag (läste du det Carro? jag SKA ta tag i det nu) har kollat hur mycket det kostar och sånt där nu=D det ska faktist bli riktigt kul att börja simma=DD


dryg dag..

Idag har det verkligen inte hänt mkt i min värld... Ögonen kliar och näsan rinner och halsen gör ont.. och de där med att näsan rinner och ögonen kliar hoppas jag inte är någon allergi mot hund eller något för jag har haft det ett bra tag nu(!) och jag vill verkligen inte bli allergisk mot hund nu när vi kanske ska skaffa hund (om man tittar långt fram i tiden) pappa frågade faktist mamma om hon ville skaffa hund senast i lördags:P så vi får hoppas att det är någon långvarig förkyldning som jag har dragit på mej och inte allergi.. och att vi skaffar en lika söt hund som lille Theo!:D 


100103

hej på er!=D
idag har det inte hänt så värst mycket på landet;) familjen var ute och körde ut träd med prillan. faktist riktigt skoj! fast man kände sig som en såndär misolingubbe (stavning?) när man hade så mkt kläder. Men de va faktist typ -17, så håret frös till is. men jag frös ialla fall inte! sen när vi kom hem åt vi lite och jag hoppade in i duschen och sen åkte jag till Sofia. Har ju inte träffat henne iår (hehe) så de vart trevligt:P

=D

haha jag upptäckte att jag har gjort 110 inlägg på den här bloggen nu, de kunde man inte tro:P
jag va bara tvungen att göra ett inlägg och skriva det=D

2010

första inlägget för i år då!=D  och mer ska de bli utav den varan.
gick upp sent idag.. och kvällen igår blen inte den bästa direkt... kunde vara mkt bättre! men aja det är bara att glömma och börja på det nya åreeeeet! 

jag har precis varit ute med moppen och kört lite, och jävlar vad halt det är!:O men det gick bra(Y)  nu är jag trött och ska läsa lite ur 'Flickan som lekte med elden' och sova en stund:P

RSS 2.0