090329

Kom precis hem från fotbollsmatchen i Timmele. De var första gången sen jag slutade på fotboll (för 1.5års sen eller nåt) som jag kollade på en match live. haha.. de blev 6-2 till timmele/redväg för den som undrar;P. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Mamma o pappa är på nån konser tror jag=) och Carro är i Miami, Jag är hur avensjuk som helst på henne!

Ni glömmer väl inte att släcka lampan?



20.30-21.30, stäng av all onödig el=) tänd några levande ljus och ligg o mys:)

bortkasstad lördag

idag gick jag upp ungefär kl 10 idag började med engelskan och håller fortfarande på med det, och ja har inte ens kommit halvvägs gaah!=( tror att vi ska lämna in de i veckan men är inte säker;)

090327

Borde egentligen inte sitta här, lovade mamma o pappa att städa hela huset:/ men jag ska fan göra de! Brukar alltid dra mej ur o skit=)

Jusde Sofia kommer hit sen ikväll, ska ha filmkväll hehe=)




skola

Sitter i skolan nu och har svenska. Håller på med ett bokarbete om andra världskriget. Och just nu försöker jag skriva en dikt men det inte! är verkligen usel på att dikta xD

Esther hon var go gla, alltid på gott hurmör var
Men lägret i Sibirien va det inte bra, satte bara potatis hit o dit....

plugg

Borde egentligen inte sitta här. För idag upptäckte jag att vi har en inlämning i engelska som ska in..hm när va de nu de skulle in? haha.. Engelskan suger så jag skiter i att göra den på lektionerna, så nu får jag väl ta hand om den skiten..uscha!

Resturangbesök

Nu har jag+ mamma+ pappa kommit hem från resturangen "jacob böfhus" (tror jag det hette). Var där med några vänner till familjen. Jag rekomenderar inte de stället, ingen bra service, beställde genomstekt o fick rödare än mammas kött (mellan beställde hon). Så ja fick min mat när alla andra vig bordet hade ätit upp, inte bra!
Jag hade ingen som helst lust att hänga med för dom är inte direkt roliga, snacka om pengakris hit o dit, vem bryr sig i min ålder?!+ att innan vi skulle åka hade ja maximal otur, orkar inte rabbla upp allting här i bloggen för då skulle ni inte orka läsa de hehe. men guud va arg jag var en stund!

ade inget att ta på mej heller så de fick bli lite som de blev:$


haha MVG i idrott


ROBBINSON 2009




Äntligen! Robinson börjar på lördag. Älskar det programmet och blev SÅ glad när jag hörde att det skulle komma tillbaka. Vore verkligen roligt att få vara med, men kämpigt som tusan! Verkar vara en hård omgång av årets Robinson. Vet i fasen om jag hade pallat faktiskt.



Ska ni se Robinson på lördag?


Bättre

Nu är jag äntligen bättre, mår inte illa längre iallafall. Det hjälpte att sova måånga timmar=). Men har fortfarande ont i magen men de går väl över tills imorgon hoppas jag.

sjuk

Tänkte att jag skulle göra ett försök att gå till skolan idag men mådde så himla illa och jag ville inte direkt spy i skolan:/ så pappa fick hämta mej. Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova.


baka!

Jag har kommit på att bakning är inte min starka sida direkt;). Men gjorde ett nytt försök idag. hur gick de? USELT! och så har Johan (min kontaktlärare) bestämt att dom som kommer försent måste bjuda på fika veckan efter! (gaaah!:@) men jag kan verkligen INTE baka! det kommer säkert sluta med att de ser till att jag inte kommer försent för att de inte vill smaka på min "goda"  fika(a) haha.
 

GAAAH!

Nu har jag försökt gå in på bloggen HUR LÄNGE SOM HELST! aja skit samma om man blir arg, det hjälper ändå inte.

Nu är alla tanter i byn hemma för att det är någon som visar dom ansiktsprodukter eller något. hahah mamma ropar på mig nu att jag ska ta kort på snyggingarna . De har rosa band i håret mm;)

Vi har SO-prov imorgon och jag har inte ens kollat i böckerna! för i fredags så vänta mamma på mej 13.40 och vi hade matteprov och jag hann inte bli klar 20 i så jag jobba över typ 5 min och så skyndade jag mej till skåpet medans Sofia babblade om någonting (har ingen aning vad hon snackade om) aja slängde ner massa med böcker men såklart glömde jag son! jag hoppas verkligen att jag kan göra det på onsdag ist, men troligtvis inte..

god morgon=)

Igår var det fredagen den 13:de, jag hade inte så mkt otur förutom mitt hår!!! har aldrig sett något värre! hehe. Men Elin hon kände på oturen. kan säga så här: blöööööt i rumpan? maha.

Nu har jag precis gått upp & äter min frukost som består av...godis=) som jag skulle ha ikväll när det blir filmkväll=) fast köpte chips också, så dom får jag väl hålla tassarna borta ifrån:P. Mamma kom precis hem så då fick man skynda sig att gömma godiset;P hehe

studiedag!

Som rubriken säger så har vi stuuuudiedaaag idag, så himla skönt. Men pappa visste inte om de så han väckte mej kl 6.30 och trodde att jag hade försovit mej. Men jag somna om lika snabbt igen som tur var=)

Frågan är bara vad jag ska ha att äta till lunch.. de får noh bli nudlar med kycklingsmak, vet att mamma köpte det här om dagen.

Jaja nu ska jag fortsätta läsa i min svenskabok, hade egentligen tänkt att jag skulle slippa göra något skolarbete idag, men så upptä

helg

Äntligen är det helg! Min MSN har cpat halva veckan och idag tog jag tag i det och fixade de!(: utan att be någon om hjälp! *stolt*.

Jusde var på skutt i skolan igår och det var väl sådär dj:n spelade mååånga kassa låtar (speciellt i början) men trött är jag för de pep i öronen när jag kom hem så jag kunde inte somna huh.. och ont i fötterna den som vill veta (valde dom bästa skorna jag äger igår *host*) Och idag hade vi prov/stort läxförhör i NO och jag hade inte läst på för jag hann inte de igår så de blev att plugga i bussen (åter igen, de börjar bli dålig vana) men jag blir godkänd känner jag på mig;)





gårdagens klädsel blev de xD

gårdagens outfit




Randig Tunika; Gina Tricot
Jeansleggings; Vero Moda
skor; från sommaren;)


Jag orkade inte blogga igår men tog iallafall en outfits-bild:)

Vet inte än om jag ska gå på skuttet på torsdag eller inte. Och så har jag köpt kläder men jag vet inte om jag vill ha de ändå. Aja får se hur de blir. Hm undra om vi har prov på fredagen också ..


1 mars

Idag drog jag och sofia in till borås och handlade lite kläder=)

Träffade först Emmelie och en liten liten stund med henne sen sprang vi på sofia karlsson och snackade lite med henne
Nu ska jag gå och läsa min "När jag hör din röst" som jag har snackat här i bloggen;). Säger bara en sak: läs den om du inte redan har de;)







Halsband; H&M
Randig tunika; Gina Tricot
Linne/Tunika; Cubus
Jeansleggins; Veromoda

Köpte lite till men orkar inte ladda upp nu;)




RSS 2.0