laat?

Idag gick man upp 11.30 ungefär. käka kladdkaka till frukost mumsigt (för den som vill veta så fick jag den när jag praoat på Torgstallet i 1 vecka;P) sen gick jag ut för att träna.. kom in och käka vid 2 ungefär. Gick och la mej och sov till 5 (såå skönt!) sen har jag suttit vid datan=). Kände att jag behövde en sån här dag nu, för på praon så var det så jävla stressat! Jag har varit helt slut när jag kommit hem på dagarna, ändå har jag på bara jobbat mellan 8.00-14.00 ;)


Ute är det sol och det gillar vi! Okej nu har solen gått ner och det är mörkt ute, men det va SOOOL! Har hört att det ska vara sol och varmt imorgon också!=) Man kan hoppas att det håller i sig länge nu ;) hela nästa vecka kanske? Skulle verkligen sitta fint, så man blir lite brun=)


prao

Idag var det då prao. Praoade på café torgstallet. På morgonen var det helt okej, men mellan hm.. kanske 12-13.30=katasrof! Alla var ju så jäkla stressade när alla skulle ha mat! Så de slängde in mej i diskrummet, så stog jag och diskade i ungefär 2 timmar, snacka om att jag är trött på disk och ska väl göra de i 4 dagar till.... stååår inte ut! nu är det slut på mitt gnäll för denna gången hehe;)

Imorgon

Imorgon blir det Borås, skulle egentligen badat i Flata med Sofia men kunde inte övertala moder min:/ det var bara för att jag har preccis varit sjuk.. men Borås blir det, måste leta efter konfirmationskläder+andra kläder=D

Fredag=)

Så skönt med fredag! visserligen har jag bara gått 3dagar i skolan, men varje dag har jag dött framför tv:n i 1-2 timmar;) skönt me de blir bara svårt att somna på kvällen..
gaah just nu dampar mitt skivbord ! bara att skriva det här har tagit unngefär 5min! gaah! jaja det får ett kort inlägg

hejsvejs lingon...grejs;)


sommarjobb

Igårkväll så ringde telefonen och pappa svarade såg att det var carros nummer (kan det inte helt 100% så jag var inte helt säker), de snackade ett bra tag. Sen efter en stund så opa pappa att det var telefon, jag skyndade mej inte direkt höll nämligen på att snacka på msn (väldigt intressant ämne, om någon ville veta) så sa pappa: skynda dej, de är om sommarjobb. jag:WHAT!? Sprang upp och svarade, trodde att det inte var carro, eftersom det handlade om sommarjobb;) men då erbjöd hon sig att jag skulle vara hundvakt hela sommarlovet och tjäna en slant. Tackade självklart ja! Fast jag sa att jag inte behövde ha betalt, menmen en extra slant i plånboken gör ju ingenting;) Så på söndag är det tänkt att vi ska åka och kolla på den i Gisslaved tror jag att det var:) men upptäckte för en stund sen att jag inte kan hänga med för jag har konfa och får inte missa den.

Nu blir det att sätta igång med svenskan lovade mamma att jag skulle göra det efter att ha sovit nu i...1½ timma:) Men jag kan typ inte göra något här hemma för allt är sparat i skolan.. Och idag fick jag veta att jag ska ha prov imorgon i matte.. de andra hade de nämligen i fredags, men då var jag ju ledig och var på konfaläger=), men skit samma orkar inte plugga, har sådan huvudvärk efter att ha sovit dåligt och inte kunde somna igår (längtade så till sommarlovet=D) och fick typ slänga i mej maten (som vanligt på onsdagar) för att hinna till so:n, fast kom ändå 5 min sent..

solen lyyser och jag är glad!


idag

Jag åkte aldrig till Timmele igår. Hade ingen som helst lust+att jag var helt slut.. Nästan hela dagen gick åt till att klyva ved! (måste ju tjäna llite pengar you know=D) Så ja fick bli hemma..
Nu ska jag dra upp och klä på mig för snart så ska hela familjen ut och åka på en dagsutflykt. Får se hur det blir;) har inte så störa förhoppningar direkt..


=)

När carro kom hem så hade hon köpt solrillorna (nedan) och lite påskgodis till mej. Tanken var att hon skulle köpa en parfym till mamma men det hände nåt där.. Pappa fick sig  en snygg t-shirt!
Jag funderar på om jag ska dra till Timmele eller stanna hemma imorgon? Jag har inte träffat carro på länge nu. Men jag är också väääldigt sugen på att dra till timmele! Jag har beslutångerst! jaja vi får se hur det blir, bestämmer nog mig i sista sekund som vanligt;)




Hjälp! Jag är med i en Japansk TVshow

Jag trodde att program skulle vara helt OK. Har kollat på det en stund nu, och de är helt sjuk! Japanerna är helt sjuka, springer runt och skriker neej! till han inte har någon röst kvar (tog kanske i lite där;P men ni fattar!) det är ett pogramm som jag inte rekomenderar! Om inte du är en prson som gillar när  folk springer runt i kycklingdräkter och japanerna är galna;)


beroende!?

kan man vara beroende på milkshake? haha nu under lovet har jag ätit det massor! mums vad gott det är! åh blir bara sugen på det nu när jag skriver om det=)  får nog och göra mig en liten när inte mamma ser=)



090409

Imorses blev jag väckt utav mamma vid 8.30-tiden, för att hinna dammsuga hela huset innan vi skulle åka till Borås. Hade massa ärenden där som in på flügger, ICA, hälsa på Emelie på sjukhuset och hämta Carro. Hon ska vara hemma nu under påsk. (Hon är inte lite brun!) Så käkade vi på donken i Knalleland trevligttrevligt=)

                                







konfalägret

Nu har jag kommit hem och tänkte visa en film som jag tog på konfalägret orkar inte lägga upp bilderna tar sån tid..OBS! glömde kameran hemma så det fick bli mobilkameran=)




karl går på en stock 8m upp i luften

läger

Jag har varit utanför Jönköping på konfaläger.lägger upp bilder sen,för är fortfarande på konfa.

RSS 2.0