helgen

kvällen igår var riktigt lyckad fasktiskt med både tamponger och irlänsk julafton ;) jag hade ingen lust först men tjejerna lyckades övertala mig och jag ångrar inte det ett dugg! gillar verklingen mina kära vänner ! <3 för en stund sen var jag, Ivana och Lovisa och kollade på fotboll, men efter första halvlek drog vi till Tobbe :) och Iv ana fick åka på min moppe för första gången, halleluja-moment! ;) haha
idag är det ju valborg och jag egentligen så har jag ingen aning om jag är festsugen eller inte, men förmodligen drar jag väl in en sväng och kollar läget :)

@ home

kom precis hem, pallade inte skolan och pappa var snäll och hämtade mig. den här veckan har varit allt annat än bra! varenda dag har ngt hänt ;) glömt skor, missat bussar, fått en dusch i matsalen (fast det var ju iof bara roligt!) osv. Nu tar jag helg och vet inte riktigt än om jag ska festa i helgen eller inte, borde nog bestämma mig snart om jag ska dra till Hössna pågrillkväll eller inte ;) men först ska jag ta en efterlängtad sovstund :)

onsdag

gud vad jag vill att det ska bli helg nu!
idag har inte jag varit på ngt vidare bra humör.. allt har typ varit skit! uscha.. ska nog dra in till onyx och köra skiten ur mig!! och få ut alla agritioner jag har inom mig eller vad det nu är..

grattis qvinna!

idag fyller thaipojken år !! :D ett stort grattis till dig goding !

mot havet senare idag

igår var jag på grillkväll, mycket trevligt måste jag ändå säga, även fast det hände lite smått o gott.. påvägen hem lovade jag mamma att jag skulle upp klockan 9 och rida med henne, så jag är bara aningen trött (sarkasm!). vid 2-tiden skulle vi vara i Borran för att hämta Theo och sen vänder vi kosan mot stugan. Har ingen lust att åka ner faktiskt, det är ju så många dagar och jag kommer inte ha ngt internet..... aja, vi får väl se hur länge jag står ut ! ;)

20grader

inte illa att det är 20 grader ute, jag som såg snö härom dagen :O jag hade träning idag och var inte ett dugg sugen på det, men man kan ju inte annat än tycka det är roligt när tränaren säger att jag lätt är i topp 5 utan att jag anstränger mig om jag ställer upp i en tävling (jag som ALDRIG har tävlat!!!) och träningen gick faktiskt skitbra! jag och min plutt gör stora framsteg nu för tiden :D

jag gillar't!

man kan absolut inte klaga på vädret som har varit idag! och jag har hört att det ska fortsätta vara såhär fint hela veckan!! :D det enda man kan klaga på är väl brännan som jag lyckades få.. har ett stort jävla V på bröstet..... ååh.. haha.
för en stund sedan lkom jag hem från klipporna. mycket trevlig stund med mat, mys och skratt :) det var väl mindre kul på vägen hem. GALET kallt :( har inte fått upp värmen än, och jag har varit hemma i typ1 timme nu :/

söndag

hej folket! härom dagen (i fredags) var jag lite duktig, jag tankade mopeden med diesel istället för bensin.. och jag kan säga att den går inte så långt på diesel.. så det vart lite jobbigt där ett tag. mamma o pappa var 15 mil bort och jag hade panik.. men man har ju underbara grannar som hjälpte mig :) och nu har jag och pappa fixat till det så nu är det BARA bensin i tanken :)

vääärme!

Idag var det riktigt varmt ute ! Jag satte faktiskt på mig bikinin och satte på hög musik! Satt där i timmar :) sen på eftermiddagen kom den klantiga Madde... skulle ta en cykeltur i skogen (cyklar ALDRIG) och när jag skulle vända hem igen, tro fan jag kör på en gren och den fastnar i typ växelgrejen så den går av! åååh blev så arg, så det var bara att leda hem cykeljäveln... och pappas kommentar "den cykelturen kostade dig säkert 1000:- att laga" kul..

 

 


hemma

varit hos Emelie en stund nu, och hennes kommentarer är inte att leka med! garva som fan! hahhah vi kollade på skräckfilm som vi inte har gjort på skitlänge, och det är alltid lika roligt att kolla på det med henne! hon blir livrädd för en näsduk! HAHAHAHAH

godmorgon

jag har precis vaknat och ska ut en sväng och hjälpa mamma i trädgården (suck..), men jag är ju så snäll så jag får väl mösa mig ut en stund :) cyaa

precis kommit hem

Jag har precis kommit hem efter en väldigt lyckat kväll med underbara människor! trodde inte alls att det skulle bli så roligt men attans vad jag hade fel!
slänger upp en bild som är osminkad och tagen precis ;)

hm..

har fortfarande inte bestämt mig om jag ska dra och festa eller inte.. om jag drar ut, blir det hyfsat lugnt ;) Fia ska ringa mig sen så får se vad hon säger om vi ska ta oss ut eller inte :P

snart är det heeelg!

vet inte vad som händer i helgen faktiskt, inget inplanerat som jag kommer på nu iaf :) eller jag kanske ska festa ikväll, har inte bestämt mig om jag ska gå eller inte, hehe :) ha en trevlig heeelg :)

ny frilla

klippte mig ju igår. Ångrar mig verkligen idag!! nästan så att tårarna till komma! klippte av 20 cm!!!!!!! vill verkligen ha tillbaka min gamla längd.. kan slänga upp 2 bilder på hur det blev ;)

studiedag

fast jag gick upp vanlig tid och tog bussen till Vinne och somnade om där :) sen drog vi in till Uhamn och tog upp Lovisa och Ivana, sedan styrde vi kosan mot Borås och shoppade, käka och Åhaga. vi 5-tiden släppte Vinne av mig utanför frissan så gjorde en liten förändring på huvudet, vet inte om jag är nöjd bara.. ;) kan visa en bild imorgon, kan även slänga upp en bild på vad jag köpte i Borås :)

onsdag

efter halv ganska slapp dag i skolan, men väldig trött Madde var skoldagen helt ok. efter skolan drog jag, Amanda, Michelle och Ivana ner till Jenny's för att fira Amandas födelsedag, GRATTIS igen!! :D efter det drog jag och Ivana ner till gymmet och gymma en stund och sen gick vi upp och snacka och då kom Hanna, lite senare även Lina :) då blev det zumbaaa men jag var så himla trött och ville bara hem och sova, men klarade mig igenom zumban och sen fick jag köra hem, gick super! Nu har jag tagit en dusch och tänkte snart sova, för jag ska upp tidigt imorgon och åka till Vinne och sen in till Åhaga, efter det blir det klippning :)

kvällsysslor

har precis tagit en låång och härlig dusch efter en hård träning, (har skavsår på rumpan efter allt ridande, haha) och nu tänkte jag sätta på en rulle, vet inte vilken dock,får kolla runt lite och se vilken det blir, chiaooo :)

snart

träning i det här vädret snart.. FML!

tisdag

titta vad jag fick se imorses när jag käkade frukost ;) lilla Ivana har blivit rikskändis! hon fick till och med hamna på förstasidan ;) Det roliga var att hon sa heela Gällstámilen att hon hoppades att de inte skulle ta den bilden, och såklart kommer den på förstasidan! hahahaa kunde inte sluta skratta när jag såg det ;) hahah

klippning

jag gillar studiedagar, men den här gången har dom satt den helt fel.. vi har nämligen studiedag på torsdag och den dagen har jag tid i Borran för lite klippning, men problemet är att jag kan inte ta mig från skogen och ut till en buss.. och om vi skulle haft skola kunde jag ju ta en buss därifrån.. aja vi får se hur jag löser det, vet ju inte ens hur jag vill klippa det. kort/långt, färga/eller inte (fast det tror jag inte mamma vill betala, hehe)

måndag

uscha.. känns som att jag inte har fått sova många timmar den här helgen.. och nu sitter jag i skolan. tanken var att jag skulle komma tidigt och plugga men satt och tjöta och nörda lite (a)

lite dagen efter ;)

lite seg idag kan man säga ;) men har inte någon träningsvärk överhuvudtaget :S det lönar sig att hänga på gymmet märker jag :P fast jag måste erkänna att det har varit lite dåligt med att gå till gymmet nu det senaste.. får bli ändring på det där :)

hemma.

just nu ligger jag och käkar nattamat och lyckades spilla ut massa mat i sängen, lyckat madde.. det blev mkt tidigare hemgång än väntat för min del, hade inte ett dugg roligt, så kände att jag kunde lika gärna bege mig hemåt, tänkte nog krypa ner snart, har ju faktiskt varit igång sen 7 imorses...

lördag

efter 7 långa timmar har vi äntligen gått gällstamilen! åh et känns i benen kan jag lova! och trött är jag med!! men om en stun blir det att mösa sig bort till boden och köra gärnet! :D fast först ska jag låna ivanas säng och blunda lite (a)

gällstamileeeen

har precis anlänt till Ivana och ska strax åka till Gällsta :D adios !!

inte okej!

att skriva ett personligt brev angående sommarjobb sent på en fredagkväll när man är dödstrött och inte ett dugg motiverad att skriva. usch, önskar jag hade gjort det här tidigare..

1 april

..och ingen har lyckats lura mig! det är alltid någon som lyckas lura mig.. haha
mötte upp Emelie i stan efter skolan och liftade med henne hem (a) snart kommer systeryster och jag hade tänkt städa hela huset innan så det får bli att skynda sig en aning, hehe

RSS 2.0