tisdag

Den här veckan är allt annat än okej! har 4 prov.. matte, religion, samhäll, spanska.. så har suttit nu i några timmar och försökt nöta in lite om buddhismen och hinduismen, fast har faktiskt börjat fatta det nu, hoppas bara inte att jag blandar ihop skiten.. Nu när jag har haft problem med huvudvärk i snart ett år, märker jag tydligt när jag är undermedvetet stressad, jag vaknar jättetidigt på morgen (runt 4-tiden:s) och har typ ont i käkarna, för jag har bitit ihop så hårt på natten, mina naglar, som VAR rätt långa har åkt av.. och så.. men snart har den här veckan gått och då är det inte så sjukt mycket kvar innan lovet, och det gillar jag starkt! haha:) nä men nu ska jag läsa igenom ALLA anteckningar om buddhismen och hinduismen igen, chaiooooo

måndag

hejhej:D ligger under täcket och har snaart fått upp värmen;) har frusit som en galning idag, inte bra :(

imorgon är det studiedag och det gillar jag väldigt mycket ! fast  tanken är att jag ska plugga..=( men nu ska jag gå ner och se om maten är klar :P adios amigos!

fredag

snart är det helg ! inte helt fel:D men veckan har inte varit så dålig heller, måndag vanlig vecka, tisdag började 11, onsdag hade 2 lektioner och slutade 11.35, torsdag LEDIG, och idag börjar vi 12.10, så jag har inte gått ur sängen än, det låter väll inte helt fel va?? haha :D
men jag tror att jag börjar bli sjuk:( magsjuk -.-

tisdag

hejsan! det är lov den här veckan, och jag gillar't! det satt verkligen fint kan man säga!:D men det är lite plugg man måste ta hand om ändå..
jag och mamma åkte till Svenljunga idag för att köpa pappas farsdagspresent. vem ringer inte när vi är där inne om inte pappa!
pappa: hej, vad gör ni?
jag: hej, vi är i... vi är ute och rider, nej vi har ridit.
pappa: jaha. regnar det inte?
jag: nä.. eeh eller jo, eller det börjar regna lite.
pappa: okej.. då kommer det snart. har ni varit i uhamn än?
jag: nä ska dit sen
pappa:har ni ätit än då?
jag: eeh nä eller jo, eller vi ska göra det när vi kommer in.
pappa: kan ni göra mej en tjänst? kan ni gå in på granngården?
jag: eeehhhh... DU FÅR PRATA MED MAMMA!

jag kan verkligen inte ljuga:$ haha

jag längtar till på fredag förrästen :P ska först till bettfysologen (inte så roligt) sen till Carro, ska nog äta där? sen vidare till Ullared;) det var hur många år sedan jag var där;) sen på kvällen finns det lite planer att hela gamla klassen ska träffas och ha trevligt ;) hiho!

och det sista jag ska säga är att vädret är inte underbart om man säger så! usch och fy och blä! =(


just det jag har gjort slingor i håret oxå! fasen vad nöjd jag blev! mamma kanske inte håller med mej, men skit samma! jag tycker att det blev perfa!;D puuuuss!

RSS 2.0