=D

Har jag VÄRLDENS BÄSTA  syster eller vad?! hon ringde mej här om dagen och frågade vad jag hade för storlek på mina jeansleggings, så frågade hon om jag ville ha sånna som hon hade på sig här om dagen;P jag sa självklart ja;P så när hon kommer hem kollar i påsen, ser att de är ett par andra (då de inte fanns kvar i min storlek på dom jag egentligen ville ha) men de var inte så snygga.. aja såg att de va en klänning också. men den var tyvärr bara snygg i ryggen så carro åkte och lämnade tillbaka dem och kom hem med 3 andra plagg;P man tackar och bugar syrran:D


blandannat den här;)

SOL!

Gud så skönt med sol & värme! Jag har nu solat i några timmar och de börjar bli lite för varmt? nejnej inte klaga på vädret nu när de äntligen har kommit! Jag har hört att de ska vara varmt veckan lång! tjoho! kanske man kan våga sig ner till dammen och ta sig ett litet dopp? ...ne de får nog allt bli lite varmare i vattnet först;) fast skönt skulle de vara att svalka sig lite=)

nenu kan jag inte sitta här inne framför datorn, måste ju bli BRUUN! ska bara ta ett glas vatten så jag inte svimmar när jag ligger där ute;P skulle inte vara så roligt direkt;) 

hejs

Nu har man slängt i sig mat på.. 5min? Har nämligen lovat pappa att vara klar kl 2 (då han skulle komma hem, trodde jag) och då var man TVUNGEN att slänga i sig maten.. magen mår inte så väst bra=/ och ko på precis att att han sa  nog att han slutade jobba kl 2 ;P PJUH! då hinner jag sminka mej, packa klart och byta om innan vi far till stugan=) hehe de ser nästan ut som att han får vänta ändå;P så nu måste jag kila, kommer hem på söndag tror jag? (snacka om koll jag har!?


 

Ser ut så här på midsommarafton tror jag;)


sommarlov

nu har då sommarlovet rullat igång. Känns inte riktigt så eftersom inte solen har visat sig så mycket..+ att mina sovmorgonar inte har börjat pgr utav en viss liten theo! pappa tar in honom till mitt rum när han åker ( runt 6.30 ) och då vill inte theo sova! utan han ska göra allting! Igår vaknade jag till när han höll på att bita på min matta, en liten bushund är allt vad han är;P . Idag vaknade jag utav att han gick runt med carros tröja hehe. Men han är allt ett litet charmtroll kan jag lova!=) 

Theo


090511

Då var sista riktiga skoldagen över, vad kan jag säga om inte TJOHO! Direkt när man kom hem dog man i soffan;P ligger så mycket efter med sömnen nu. somna väl vid 15.45, vakna av att pappa kom hem och la sig i andra änden av soffan, och där sov tills ungefär nu (klockan är 18.30) så de blir väl inte mycket sömn inatt heller=/ men gud vad jag ska SOVA på sommarlovet  x]haha. Men nu när jag vaknade så har jag fått så himla ont i magen.. måste hålla ut nu bara imorgon och sen lite på fredag sedan behöver man inte tänka på något och bara vara sjuk;) eller så kan de hära onda i magen släppa så jag kan vara en liten piggelin;)


Nu är det bara 2 ynka små dagar kvar innan lille Theo kommer hit =D

fy fan..

Gjorde ngt igår (säger inte de här i bloggen) men jag ångrar verkligen at de gick så långt! om du läser de här, så FÖRLÅT!=/ ångrar så hemskt mycket att de blev såå.. om någon vill veta så hade jag mardrömmar om detta inatt (när jag väl kunde somna) och de va inte kul..
Nog talat om de.. Idag så hade vi en "kontaktlärardag" (med johan FALK!=/ ) vi var hos en klasskompis (som har typ massa aktiviteter i skogen). Där hade vi en 8-kamp+paintboll. paintbollen va fan läskig så jag och några avstog den. haha, man vill ju inte få blåmärken lr dö av adrenalinskick, hah!så jag och tufaa snacka lite om vad som hade hänt (de som jag skrev om tidigare) medans några sprang mellan träden och sköt på varandra;) 8-kampen betod av: hästskokastning, yxkastning, nåt konstigt namn (  men de va att kasta småyxor), pilbåge, luftpistol *stolt* missa bara ett skott hehe (första gången;P) luftgrejs (vad de nu heter;) ) och kasta spjut. helt ok dag;P 8b2 vann ju såklart allt haha!
Känner mej duktig idag också, cyklade typ 1.5 milx) har de hänt tidigare? okej , nån gång har de nog hänt haha;P men om man cyklar fel får man väl skylla sig själv? egentligen skulle de väl varit 1.3 mil men aja, jag hitta rätt tilslut;)

Ni får har de så bra, så ska jag fortsätta att deppa..=/

boring!

Idag vid 8tiden drog man till elmia.. så de var att gå upp 7.25 uscha! inte sovit så mycket inatt heller (gick och la mej vi 1, 1.30) och så har man mycket att tänka på nu, så mycket sömn det kan man drömma om!=( åkte iallafall till världens största skogsmässa"/ och tråkigt var det! trött, ONT i huvudet (på grund av sömnen gissar jag på) + att de dära jävla kärringarna/gubbarna som vill ge en massa påsar med reklam i hela tiden kan man bli tokig på! Sa till pappa att nästa som försöker ge oss en påse klappar jag till! haha som tur var de slut på påsarna haha! tur för dom, kan jag säga;)
Man kunde inget annat än att skratta när man såg alla män som stod och kolla på maskiner som malde ner träd, samtidigt som de står och gapar. + de reagerarde inte när småttingarna drog i deras byxben och ville gå och köpa chokladtoppar, HAHA! Nej drygt som in i helvete var de! Men man var tvungen att hänga med om man ska få köpa en moppe i sommar och inte efter jag fyllt 15..+ att sofia och jag får absolut inte tillbringa 1 vecka själva i stugan om jag inte gjorde som de sa! Fast jag var som en barnrumpa som klaga all the time haha. fast inte så mycket som jag egentligen ville;) . Sedan drog vi vidare till Ikea, där vi tittade in vad vi ska ha för kök när vi renoverar stugan, så då fick man gå runt där med inget smink, jeans, tjocktröja (som jag inte kan visa mej i sånna affärer med!haha)så jag tog mammas regnjacka och gick runt och dog av värmeutslag! varmt blev de kan jag säga haha! 

himla vad lång text det blev, jag gratulerar er som orkade läsa över hälften,ni som inte tröttnade efter...2 meningar haha! ja blir inte förvånad haha

jag vet..

att jag är dålig här i bloggen på att skriva inlägg.. men jag har inte lust eller vet inte vad jag ska skriva. Men jag ska försöka bättra mig;) är inte så säker på att det kommer att gå men man kan alltid försöka;P

Nu är det BARA 10 dagar kvar tills sommaren tar fart på riktigt (i mina ögon) tjoooho! då de är ungefär 7 skoldagar, fast de allra sista dagar blir nog inte myckte gjort hehe! + att samma dag som vi skolavslutningen är, ska vii hämta lille THEO! fast syrran och pappa slutar inte för än vid 3 skulle jag tro, så de.. 5timmarna jag får vänta på att hämta honom kommer att vara lååååånga kan jag lova huh! Men kul kommer det att bli!
Jag och sofia har snackat om att dra ner till våran stuga 1 vecka=D Då jag kom på att vi kan åka med mamma och pappa ner på en lördag eller fredag, så dra de hem på söndagen då de jobbar, medans jag och sofia stannar kvar. I mina öron låter de perfekt;P försöker bara övertala mamma och pappa hehe


RSS 2.0