fredag

tjohoo snart bär det av till Timmele=) ska kolla på film med Brudsen.
Visste inte om jag hade lust eller inte men va fan..sittahemma och uggla;) Så nu ska jag bara äta och sedan plocka upp sofia och åka =)

ciao

Nu sitter jag här med konfan usch vad tråååk.. de är typ bara 2,3  timmar kvar tjoho!
Fast de har gått rätt så snabbt för först kolla vi på film och nu så får vi sitta framför datan och göra någon uppgift soft!

090222

Idag så bär det av till Hökerum, de är konfa.. inte så himla kul med tanke på att det är från 11 till 16. Men det är nog inte så många gånger kvar nu, kanske bara 2,3 stycken jippi=)

För er som vill veta så har min natt inte varit så lugn. Jag var täppt ooch orka inte gå ner och hämta nässpray. Så jag kunde aldrig sova huh..


usch!

Skolan var...lång och jag mår inte bra fortfarande som jag har sagt i bloggen ett antal gånger nu! sorry för de;P. Men imorse tänkte jag stanna hemma för halsen värkte och frös otroligt mycket. Men jag tog med mej halstabletter och knarkade dom hela dagen;).
Sen när jag kom hem var det bara att krypa ner i sängen och sova. vaknade och hade lust att läsa så sprang över till Emelie och lånade "När jag hör din röst" (twlight 2) och läste den några sidor sen somnade jag om.
Nu ska jag upp och vara social med familjen och kolla på tv.

090218

hejsvejs!

Idag har man..hm va har jag gjort? aa de va skola tjoho slapp slöjden!

tänkte slänga in dagens outfit också=)






dagens outfit

Hej på er!
Nu har jag tänkt att försöka lägga upp dagens outfit bara för att ha någonting att skriva här i bloggen=)

Idag så var skola..Vi fick väl skäll som vanligt (är van nu). a sen så "tvinga" sofia mej att hänga med till ulricehamn, och som vanligt var jag som en ängel och hängde med(a)





cardigan; H&M
sjal; mammas som jag har tagit över;)
linne; gina tricot
jeans; gina tricot

skola..

Idag så började skolan igen. Inte så himla skoj men se possitiv snart är det sommarlov. Det är sofia som har lärt mig att tänka possitivt haha. Carro var ju hemma igår och hon smittade ner mig ännu mer"/  så nu rinner näsan ännu mera huhu=(

Aja nu ska jag lägga mej under filten och ta några chokladhjärtan som ja fick utav mamma och pappa i lördags mums=)

systeryster kommer

Inatt har man inte sovit mkt, tror de va ungefär 4 timmar. för en viss Sofia smsa med en hela tiden. Och varje gång jag hade skickat ett sms så somnade jag och vakna när ja fick ett. Så höll de på i typ 45 min...Urk. Och sen när hon slutade att skriva så kunde inte jag somna för magen värkte+att jag hade lovat pappa att släppa ut hästarna.

Aja snart kommer carro.. eller rättare sagt hon kom nu=) Hon kommer och ska smitta ner mej ännu mera. hon har feber mm. Nu ska ja gå och säga hej till henne hejsvejs!

kram Madde

Min kväll

Idag har jag ridit prillan för första gången efter att ja ramlat av (1 jan) gick väl bra hehe. Gjorde detta även om näsan rinner och magen värker.

Nu ska jag kolla på film sen blir det lax mums=) kanske att det blir melodifestivalen sen, eller går de idag? Jag har ingen koll på det. får väl kolla i tidningen nu då om de gå ;P Annars får man väl kolla på något annat. Eller så kan man vara social och sitta på en stol och skratta när alla andra skrattar;)

kram Madde

happy valentine´s day

Jag vill bara önska dej glad alla hjärtans dag! Hoppas du får en underbar dag med dina nära och kära=)


090214

hejsan!
igår blev jag bara sämre och sämre. näsan rinner och ofta när jag blir förkyld får jag ont i magen (lymkörtlarna eller vad de heter blir svullna). Jag tror att detta blev från när jag badade med sofia i torsdags. Sånt  är livet. Inte så roligt att bli sjuk på lovet.. Och idag kommer några från Köping och hälsar på. Det var ungefär ett års sen sist vi träffa varandra och då fick jag ont i halsen och spydde:(

Om någon vill veta har ja typ blivit rädd för hästar.. Fast jag rider ändå ;) vill att snö och isen ska bort så


Jag har vänt på dygnet

Låt rubriken tala för sig själv. Jag vaknat mellan 11.30 och 12.00 sen i lördags. Men idag var ja tvungen att gå upp tidigt för att åka till borås och klippa mej=). Det tog ungefär halva dagen bara för att hon slingade både mitt och mammas hår. Men det gick väll ann, läste måånga tidningar hehe

                               nu                                                                då


konfan..

idag hade man sovmorgon till kl 11.30 sen va ja tvungen att gå upp för att inte missa konfan kl 12.30.. den var seg sedan kl 4 så var det gudtjänst och då var vi konfirmander tvugna att läsa en förbön å ja har sån himla scenskräck! Så klart var ju kyrkan fullsatt också!:( Jag var riktigt nervös där en stund och såklart läste man fel.. förvånad? inte ett dugg!

090106

Sofia kommer om en stund jippi:)
vi ska ha en liten filmkväll

kram madde


090105

Ännu en dag med plugg! :( fast snart är det lov åh gud va jag ska sova! Somnar på dom allra sista lektionerna varje dag intebraintebra..aja 1dag kvar!:)
 


plugg

pluggplugg..
Igår var det först skola..Sedan var det plugg plugg och åter plugg.. från 15.30-20.00. Bara för att vi hade SO-prov ida. Det var faktist lättare än jag trodde Pjuuh..;P Men nu är det plugg igen har Prov på fredag wish me luck!
tänkte åka till Borås än sväng förrästen. Men det kom jag på sedan att det gick ju inte man måste ju sköta skolan.. Får se om det blir till helgen
                                               

3/2

hejhej!
Tänkte bara slänga upp ett litet inlägg. skolan nu... kmr nog försent som vanligt ska bara kladda på lite mascara sen färdig =)

skola..

fan..jobbigt nu i skolan..

  • prov i SO, första världskriget (fattar typ inget eller jo men det vill inte komma in i skallen;P)
  • stort laxförhör/prov i NO
  • engelska...
  • matte..
  • spanskaredovising

        Allt de på typ 2dagar...

men förra veckan va värre! något viktigt varje dag! Behöver verkligen lov nu! Kunna sova länge på morgonen/dagen, inte vara orolig att man har prov nästa dag och inte kunna de..


kalla fakta

Hur är det? Såg ni på Kalla fakta igår? Det handlade om gåsdun. Det var så jävla hemskt! Efter programmet fick man en riktig tankeställare. Jag sover i ett duntäcke, har en dunjacka mm. Tänk om jag går runt med dun som fåglar har plågats för att ja ska kunna sova gått...

Blogghjälp: Hur man ändrar bakrunden

Jo så här gör man för att ändra bakrunden i sin blogg:


Först så måste du hitta en bakrundsbild. Det kan du göra genom att leta på google eller göra en egen i tex photoshop eller paint.

När du har hittat en bild laddar du upp den i bloggen. Det vet ni väl hur man gör? Tryck bara på Bild och sen följ anvisningarna. Sen när du har laddat upp den ska du posta den till ett nytt inlägg.

Nu ska du få fram URL-adressen till bilden. Det kan man göra på många olika sätt, bla så här:

min kod:<img src=https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/977343/images/2009/heart_by_solitairewitch_27925033.jpg alt** />|
kopiera de gråa.
 

Tryck på HTML-knappe, då kommer de upp en liten ruta och då har du URL adressen. kopiera HELA (där jag strykit under).

Sen så går du vidare. tryck på "design"  & sedan på "altenativt redigera befintliga stilmall". Inne på stilmall ser de lite annorlunda ut, beroende på vilken stilmall man har. Jag har stilmallen "fashion". Du ska klista in URL-adressen till bilden här:



på min: ackground: #FFFFFF url (url-adressen till din bild)  ;

Ser det inte ut så här för dig så har du en annan stilmall. Leta bara efter "background". Det ska stå exakt så här efter "background:". Alltså: url (URL-adressen till bilden)

På min står det också en färgkod, men det behöver det nog inte. Se bara till att det står som ovan "background:".

Sen är det bara att trycka på "spara". Vill du se hur det ser ut innan du sparar trycker du på "förhandsvisa".

funkar inte detta så läs igenom noga och försök igen. Jag kan tyvärr inte hjälpa dej på något annat sätt. Men prova dej fram, så lärde ja mej


Prillan



Prillani skogen today

Pengar!

Ida ska jag tjäna pengar är tänkt! Mamma och pappa ska köra prillan i skogen ida å då kan man ju hjälpa till å tjäna en liten slant haha.

RSS 2.0