kvällen igår..

..var ganska trevlig tycker jag allt! Var alltså hos grannen på kräftfest och kräftorna va goda och trevligt sällskap =) de va en liten kille, skule nog börja 0an skulle jag tro, som tjöta stup i kvarten, och de bästa va när han frågade varför jag satt i Emelies knä, emelie var bara tvungen att driva med honom så hon svarade Madde är min tjej. lillkillen blevknäpptyst sen sa han iuuusch! och sprang till framor;)

och jag somnade inte förän runt 6tiden på morgonoen och gick upp 11..

heey

Idag gick man upp vid 8 (gäsp!!) så åkte vi ut till Tjörn för att kolla på moped, och jag tyckte den va fin och så men mamma och pappa sa att den var för trimmad (den gick i 80) men mamma snackar jämt om att det måste vara rättvist mellan mej och Carro, jag får inte köpa en moped över 17000:- för att hennes kostade så mycket. Hennes moped var trimmad men de får absolut inte min vara! (var är rättvisan i den punkten!?)

Aja sen åkte vi någonstans, till en hamn på tjörn och åt lunch vid vattnet jättemysigt! och vi kom hem nu så vi har åkt bil i 4.5timma... sen ikväll blir de att gå över till grannen och ha kräftfest. fiskade upp kräftorna igår och pappa sa att jag skulle välja vilka som skulle dö! uscha vad hemsk jag kände mej;)











ledsen..

För att jag inte har lagt upp dom bilderna från när vi var i stugan, men har inte orkat eller haft någon lust ;)

RSS 2.0