nytt försök?

Nu ska jag försöka börja blogga igen;). Men de kanske inte funkar, kommer aldrig på vad jag ska skriva ju.. hehe.

vi har nu höstlov och jag har haft så himla tråkigt... värsta lovet på länge.. just de, klippte mej igår. Och vad ska man säga mer än att det ser förskräckligt ut!=( så det blir att ha uppsatt hår tills luggen växer ut igen;/

aja nu ska jag äta sen blir det väll idol gissar jag på;)


helg!

äntligen helg!=D

Idag var det orientering halva dagen, och de va drygt.. och jag ramla hela tiden, och inte små snubblingar utan fall varenda gång.. har fått blåmärken lite här och där;) men dom som jag sprang med fick sig allt ett gott skratt:P men vi fick sluta tidigt och de är ett stort +=D
 
imorgon blir det att brumma iväg till Sofia för att höra alllt! som hände idag haha!

dagens låt!

object width="425" height="344">

solen skiner=D

Solen skiner men de är hur kallt som helst ute! de är verkligen höst om inte vinter? Hehe jag var ute för en stund sen och jag har inte fått upp värmen än huh..

Igår var det skola och vi fick skolkatalogen och de såg inte bra ut kan jag lova! haha! Alla som har katalogen kan ju börja med att stryka över mitt fejs;). Efter skolan kom Emelie över en stund, sen skulle hon hem och äta. Så tog jag moppen till sofia och hade kulkul=D<3 men mamma och pappa var inte så glada på mej för att jag kom hem så sent;) men ah har man kul så kollar man inte på klockan eller hur?

Idag har jag haft studiedag=D och studiedag=sova länge! det va skönt kan jag lova;) och sen så har jag varit snäll och typ storstäda köket(a) 

RSS 2.0